Vacatures

Vacature vervuld: Zelfstandig werkend productiekok

By 19 januari 2023 maart 27th, 2023 No Comments

Update 27-03-2023: deze vacature is inmiddels vervuld. Houd onze website in de gaten voor meer vacatures.

Bij La Coquerie zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend productie-kok.

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend productie-kok ga je soepen en maaltijden koken. Via ons eigen ontworpen recepturen programma staan alle recepten klaar om gemaakt te worden! Je werkt samen met een aantal collega’s dus je staat er niet alleen voor.

Omdat een deel van het proces geautomatiseerd is, is het een voordeel als je technisch inzicht hebt, maar het is geen vereiste.

Wat wij bieden:

Een leuke functie in een jong en dynamisch team. Geen dag is hetzelfde bij La Coquerie, het ene moment ben je stamppotten aan het maken, het andere moment komt er een spoed-order binnen en moeten er soepen gemaakt worden. Uiteraard zorgen wij voor een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Afhankelijk van jouw eigen ambities is er genoeg ruimte om door te groeien in ons bedrijf.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Je kunt nauwkeurig recepturen volgen
  • Je bent een teamplayer
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je kunt Nederlands begrijpen, spreken en lezen

Wie zijn wij?

Wij zijn één van de leukste en lekkerste productieomgevingen van Gelderland. Bij La Coquerie produceren we een uitgebreide lijn van quiches, soepen, maaltijden en salades. Deze worden verkocht in supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland.

Wij zijn gevestigd in Arnhem op industrieterrein IJsseloord. Binnen La Coquerie heerst een zeer open cultuur waarbij iedereen elkaar aanspreekt op elkaars verantwoordelijkheden. Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid hebben dit bedrijf gebracht tot waar het nu staat. Door de constante focus op innovatie trachten wij onze positie de komende jaren verder uitbouwen in binnen- en buitenland. La Coquerie is een opleidingsbedrijf waarin ook ruimte is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website: www.lacoquerie.nl

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ons op!

info@lacoquerie.nl