Ons aanbod

La Coquerie biedt een royaal assortiment van ambachtelijke producten en verse maaltijdcomponenten onder onze twee eigen merken Van de Oorsprong en Smaak Talenten. Daarnaast zijn al onze producten verkrijgbaar onder een private label.

  • Van de Oorsprong is ons merk die ruime assortiment van quiches, soepen, pie’s en maaltijdcomponenten geheel op biologische wijze produceert. Je vindt de verse producten van de oorsprong bij de biologische supermarkt.
  • SMAAK TALENTEN (voorheen bekend onder Soep! en Quiche!) zijn onze ambachtelijke quiches, soepen en pie’s die regulier worden geproduceerd. Je vindt de verse producten gewoon bij jou in de supermarkt.
  • Private label is dé oplossing voor winkels  die geen capaciteit hebben om eten te produceren. Met onze private label optie produceren wij onder de naam van jouw merk met alle gewenste aanpassingen.

Mocht je op zoek zijn naar een producent die jouw gerecht eerlijk, vers én ambachtelijk kan produceren? Neem dan nu contact met ons op. Door ons slimme inkoopbeleid kunnen wij snel schakelen om jouw product zo snel mogelijk te bedenken, ontwikkelen en produceren. Handig toch?

Ons aanbod