Nieuws

Crisp kiest voor quiches van La Coquerie!

By 19 januari 2023 No Comments
Quiche spinazie, tomaat en courgette

Crisp, de supermarkt-app voor knettervers en betaalbaar eten kiest quiches van La Coquerie. De service bezorgt landelijk 7 dagen per week boodschappen, en vóór 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. La Coquerie is trots om aan te kondigen dat de online supermarkt de ovenheerlijke quiches van La Coquerie heeft opgenomen in het assortiment! Met een selectie van vijf van onze populaire quiches biedt Crisp voortaan onze smaakvolle verse maaltijd aan voor de bourgondische Nederlander die graag voor gemak én kwaliteit gaat. 

Crisp is gelanceerd in november 2018 door Tom Peeters, Michiel Roodenburg en Eric Klaassen. Het is de missie van Crisp om eten met betere kwaliteit bereikbaar te maken voor meer mensen. Crisp blijft groeien in Nederland en België. Het bedrijf bedient vandaag de dag twee keer zoveel klanten als een jaar geleden. De missie van Crisp is om beter eten voor meer mensen mogelijk te maken. Net zoals bij La Coquerie speuren ze elke dag naar het beste wat de seizoenen te bieden hebben – geteeld, gekweekt en gemaakt met aandacht voor mens, dier en omgeving. Zo produceren we bij La Coquerie producten vol van smaak van de beste kwaliteit, die Crisp vervolgens duurzaam en met zorg bij je thuisbezorgen in heel Nederland. 

Crisp richt zich op mensen die van lekker eten houden, maar geen tijd (of zin) hebben om speciaalzaken en delicatessewinkels af te lopen. Daar sluiten de quiches van La Coquerie natuurlijk naadloos op aan. De quiches van La Coquerie worden op ambachtelijke wijze vers bereid en zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien staan ze in een handomdraai op tafel: slechts 20 minuten in de oven en je kunt daarna direct genieten van de hartige taart rijk aan verse ingrediënten! Perfect voor speciale gelegenheden of wanneer je gasten krijgt die je graag wilt verwennen zonder uren in de keuken te hoeven staan. Maar de quiches zijn ook heerlijk op een doodnormale doordeweekse dag voor een feestje zonder reden. 

Wil jij binnenkort ook onze heerlijke quiches op tafel zetten én het gemak van Crisp ervaren? Download dan de app van Crisp in de Play- of Appstore! Als je voor de eerste keer een bestelling plaatst ontvang je 15 euro shop tegoed + een quiche cadeau! Klik hier.