Vacatures

Vacature: Medewerker Productiekeuken

By 4 mei 2023 No Comments
la coquerie quiches produceren

Bij La Coquerie zijn we op zoek naar gedreven productiemedewerkers voor onze ambachtelijke productie keuken.

Wie zijn wij?

Bij La Coquerie produceren we een uitgebreide lijn van quiches, soepen en maaltijden. Deze worden verkocht in supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland, België, Duitsland en Zweden.

Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid hebben dit bedrijf gebracht tot waar het nu staat. Door de constante focus op innovatie trachten wij onze positie de komende jaren verder uitbouwen in binnen- en buitenland.

Wij zijn gevestigd in Arnhem op industrieterrein IJsseloord, dat is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Wat ga je doen?

Elke dag worden er maaltijden, soepen en quiches geproduceerd in onze productiekeuken. Samen met je collega’s ga jij deze producten produceren volgens de planning, werkinstructies en uiteraard staat voedselveiligheid hier voorop. Dit alles samen onder het toezicht van je teamleider.

Je krijgt interne trainingen en mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien tot een echte professional Foodie!

Omdat delen van het proces geautomatiseerd zijn, is het een voordeel als je al technisch inzicht hebt.

Wat wij bieden:

Een leuke functie in een jong en dynamisch team, hier liggen jouw mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie maar ook als persoon. Uiteraard zorgen wij voor een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Op verjaardagen kunnen vertellen dat je voor de meeste trendy merken producten produceert 😉 wel zo gaaf toch!

Wie zoeken wij?

  • Je bent nauwkeurig en secuur
  • Je bent een teamplayer
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je kunt Nederlands begrijpen, spreken en lezen
  • Affiniteit met voeding

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan jouw cv naar ons op!

Inpakmedewerker: