Nieuws

Quiche! vanaf nu met nieuwe naam in de winkel: SMAAK TALENTEN!

By 8 mei 2023 No Comments

La Coquerie is verheugd de lancering aan te kondigen van hun nieuwe naam en volledig vernieuwde verpakkingen voor hun populaire quiches. De oude naam Quiche! en bijbehorende verpakkingen waren toe aan vernieuwing. Het nieuwe ontwerp compleet met de nieuwe merknaam SMAAK TALENTEN is fris en jeugdig en geeft perfect de essentie weer van het streven van het bedrijf naar kwaliteit, smaak en innovatie.

Er is voor de naam SMAAK TALENTEN gekozen omdat bij La Coquerie mensen werken met een hart voor koken en een liefde voor smaak. Fijnproevers met een talent voor het ambachtelijk bereiden van heerlijke quiches, soepen, pie’s en maaltijden waar echte smaak aan zit. “We zijn ongelooflijk enthousiast over deze rebranding”, aldus de Florentine van La Coquerie Arnhem. “We weten dat onze klanten hoge verwachtingen hebben van de kwaliteit van onze producten, en we wilden dat onze verpakking datzelfde niveau van uitmuntendheidzou weerspiegelen. We hebben veel tijd en moeite gestoken in dit nieuwe ontwerp en we zijn trots op het resultaat. Aan de receptuur hebben we gelukkig niets hoeven te veranderen. Die was al super lekker!” La Coquerie verwacht met de nieuwe verpakking meer nieuwe liefhebbers voor quiches te trekken. Florentine: “Nog veel te weinig mensen weten hoe veelzijdig quiche nou eigenlijk is en dat is zonde. Onze quiches zijn niet alleen heerlijk, maar ze passen ook nog eens bij elke maaltijd en bij iedere gelegenheid!”

De quiches van SMAAK TALENTEN liggen vanaf 8 mei in de schappen van deze supermarkten. La Coquerie nodigt iedereen uit om hun quiches eens te proberen en met eigen ogen te zien waarom ze de eerste keuze zijn voor iedereen die van lekker eten van hoge kwaliteit houdt. 

 

Speciaal voor SMAAK TALENTEN is er een vrolijk nieuw Instagram account gemaakt. We zouden het super leuk vinden als je ons gaat volgen! Ga naar Instagram