La Coquerie produceert sinds 2009 een breed assortiment kant-en-klaarmaaltijden voor de Nederlandse en Belgische markt.

De productie vind plaats in een grootkeuken waar we de smaak van het uiteindelijke gerecht als belangrijkste ervaren. Om dit te bereiken maken wij alles voor de producten zelf. Zo trekken wij onze eigen bouillons voor de soepen en maken wij geen gebruik van poedertjes of halffabricaten. We koken eigenlijk zoals u dat thuis ook doet, maar dan in een iets grotere oven of pan.

Toch kunnen wij een product bieden dat qua prijs en houdbaarheid concurrerend is in het koel-vers schap. Dit doen wij door ons productieproces scherp te monitoren binnen een FSCC22000-keurmerk. Een internationale standaard voor voedselveiligheid.

Binnen en buiten ons bedrijf willen wij bewust bezig zijn met mens en maatschappij. Geen loze woorden maar praktisch en lokaal.

Bent u geïnteresseerd om ons assortiment bij u in de winkel of restaurant te verkopen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor  consumentenverpakkingen of bulkverpakkingen door contact op te nemen.

Onder het merk SOEP! en QUICHE! zijn onze producten verkrijgbaar bij de Dekamarkt, de Vomar en de Makro. Daarnaast voeren wij onder andere voor de Spar een private label.

Wij hebben een creatief en dynamisch team en denken graag met  u mee in assortiment en nieuwe concepten!